Damene har spilt 15 av sesongens 16 seriekamper. Etter seier over HDF og Halsøy klatret laget opp til  5 plass med 19 poeng. En kamp gjenstår mot Medkila2. Kampen spilles på Medkila Stadion onsdag 17 september kl 19.00.   For at laget skal beholde 5 plassen må Medkila beseires, samtidig som Hardhaus må slå Mjølner i siste seriekamp 20 sept. Mjølner har også igjen en kamp mot HDF – en kamp vi tror de vil vinne.

Vi regner med at Medkila som «vanlig» stiller med et sterkt lag mot  oss, all den tid dette er en midtuke kamp og at flere spillere fra Toppserielaget trenger kamptrening.

Taper vi kan både Bossmo & Ytteren og Mjølner passere oss på tabellen. For Bossmo gjenstår en kamp, borte mot Innstrandens, en kamp Bossmo må vinne for å passere oss.

Serien er for lengst mer eller mindre avgjort. Det blir enten Hardhaus eller Grand Bodø2 som tar 1 plassen, men det er allerede klart at Hardhaus skal spille Pre kvalikk til 1 divisjon mot vinneren av avd Nord-Troms/Finnmark. Det betyr at Hardhaus enten møter Stakkevollan eller Tromsdalen.  Dette avklares lørdag 20 sept når Tromsdalen møter Stakkevollan på TUIL Arena kl 15.00.