Sesongens tredje seriekamp for damene ble spilt torsdag 29 mai. Motstander var FK Mjølner, og kampen ble spilt på Narvik Stadion.

Mjølner åpent best og etter 19 min kom 1-0 målet. Etter det tok Sortland mer og mer over kampen, og det var ikke ufortjent at vi reduserte på slutten av første omgang. Emilie scoret elegant over keeper fra midtbanen!! I det 50 min står det 1-2 på lystavla, etter fint spill av Nemine som passer inn i feltet og der står Marte som skyter rett i nota. I det 64 min får vi frispark på midtbanen. Nemine sender i vei en suser som går rett i mål. Fin scoring.  I det 70 min kommer vår fjerde scoring. Glimrende forarbeid av Caroline som passer videre til Annabel som scorer sikkert. I det 90 min får Mjølner en redusering.

Kampfakta 2 div damer Mjølner – Sortland 2-4 ( 1-1)

1-0      19 min  Mjølner

1-1       45 min  Emilie

1-2       50 min  Marte

1-3       64 min  Nemine

1-4       70 min Annabel

2-4       90 min Mjølner

Alt i alt en fortjent seier idag. Hele laget gjennom alle lagdelene jobbet kjæmpegodt.