Det ble seier til damene i årets første seriekamp mot Bossmo/Ytteren. Sortland hadde et spillemessig overtak i første omgang, og ledet 2-0 til pause etter scoringer av Emilie og Annabel. Like etter at dommeren startet andre omgang fikk Solveig direkte rødt kort. Veldig strengt idømt da det etter vår mening var skulder mot skulder, og ikke i nærheten av rødt.

Etter utvisningen overtok Bossmo/Ytteren spillet og presset Sortland bak på banen. Vi var i en periode gode på overganger, og i det 65 min var det klart for 3-0 ved Emilie. Like etter fikk Bossmo inn en redusering, og laget fortsatte å jage mål, og i det 75 min kom 3-2 scoringen og dermed ny nerve i kampen. Sortland ble på nytt straffet hardt etter at Nok fikk det røde kortet( to gule). Vi måtte dermed avslutte kampen med kun 9 spillere på banen.  Sortlandjentene jobbet som løvinner og klarte å ri stormen av og dermed 3-2 seier.

Kampfakta  Sortland IL damer – Bossmo/Ytteren 3-2 ( 2-0)

På et Sortlandslag som spilte bra idag fremhever trener Vidar Johansen keeper Astrid Miklegard.Hun stod godt i mål idag !

Foto : Mareno Leonardsen, BLV

Les også hva BLV skriver om kampen samt live intervju med trener Leif Åge Wærnes :  http://www.blv.no/sport/article7334214.ece

Øvrige kamper i helga:

Mjølner – Grand Bodø2 : 3-3

Medkila2  – Halsøy:  12-0

HDF – Halsøy  2-4

Hardhaus – GrandBodø2 : 5-2