Så er det klart for årets første seriekamp når vi får besøk av Bossmo/Ytteren fra Mo søndag 4 mai kl 14.00. Kampen spilles i Blåbyhallen, og vi håper på et stort publikum som kan heie jentene frem til seier.

Vi har møtt Bossmo/Ytteren to ganger. Først i Pre kvalikk til 1 divisjon høsten 2008, da tapte vi knepent og noe ufortjent 1-2. I 2012 var vi på Mo med J16 laget i kvalikk til NM. Der ble det tap 2-0 etter en tett og spennende kamp.

Vi regner med at stammen fra Bossmo/Ytteren J16 2012 er endel av damelagets tropp som ankommer Sortland til helga, og at spillerne og laget har utviklet seg endel på disse to årene. I fjor vant Bossmo/Ytteren J19 serien knepent foran Sandnessjøen, etter ni seire og ett tap!

Til helgas kamp er vi dessverre skadeskutt så det holder. Connie, Anna, Tora og Karoline DA er alle uaktuelle til denne kampen pga skader. Renathe er på flyttefot og er heller ikke aktuell. Vi håper at Sunniva er tilbake etter sykdom. Ellers blir troppen den samme som vi mønstret 1 mai i NM kampen mot Innstrandens.